LOUHIMME JA LUOMME HYVÄT PERUSTAT URAKALLESI

Talon pohjatyöt Lapulla ja lähikunnissa

Rakenna hyvälle pohjalle kiinteistösi – palvelut kotitalouksille, yrityksille ja julkiselle sektorilla

V. J. Peltola Ky toteuttaa talon pohjatyöt kokemuksella. Teemme kattavasti niin omakotitalojen pohjatyöt kuin autotallien ja muidenkin kiinteistöjen pohjatyöt. On tärkeää, että talon pohjatyöt perustuksineen toteutetaan korkeatasoisesti, sillä kaikki tuleva seisoo sen varassa. Teemme tarvittaessa myös louhintatyöt, joten asioit kätevästi ja kattavasti kanssamme. Saat talon ja muiden kiinteistöjen pohjatyöt muun muassa Lapuan, Alajärven, Kuortaneen, Lappajärven, Kauhavan ja Seinäjoen alueelle.

Mikä on sinun kohteesi?

Talon pohjatyöt: Kun talon pohja on tehty kantavaksi, ovat perustuksetkin hyvällä pohjalla. Kun pohjatyöt ulotetaan pihamaalle saakka, pääsee järeämmälläkin kalustolla pihaan.

Autotallin pohjatyöt: Meiltä saat myös autotallin ja muiden piharakennusten pohjatyöt.

Muut kiinteistöt: Vapaa-ajan rakennukset, teollisuushallit, varastot ja liiketilat hyvälle pohjalle.

Liikaa puustoa tontilla?

Meiltä sujuvat myös puiden kaadot rakennusurakan alkuun. Poistamme puustot sopimuksen mukaan. Jos olet rakentamassa vehreää puutarhaa, kannattaa muutama puu jättää tontille. Aivan rakennuksen lähistölle ei puita kuitenkaan suositella jätettävän, sillä myöhemmin puusto roskastaa katot ja julkisivut. Myös puiden juuret työntyvät salaojiin ja perustuksiin sekä keräävät kosteutta.

Salaojia vailla?

Kun rakennat huomiothan aina myös salaojat! Salaojien kaivaminen onnistuu kyllä myöhemminkin, mutta paras keino pitää talon perustukset kunnossa heti alkutekijöillään, on oikeaoppinen salaojitus rakennusvaiheessa.

Ota yhteyttä!

V. J. Peltola Ky toteuttaa talon pohjatyöt Lapualla ja lähikunnissa. Kysy tarkemmin, palvelemme mielellämme ja annamme kohteellesi mukavan hinta-arvion.