LOUHIMME JA LUOMME HYVÄT PERUSTAT URAKALLESI

Louhintatyöt Lapualta

Louhinta- ja räjäytystyöt ammattitaidolla V. J. Peltola Ky:ltä

V. J. Peltola Ky toteuttaa louhinta- ja räjäytystyöt turvallisesti ja määräysten mukaisesti. Yleisimpiä kohteitamme ovat olleet muun muassa omakotitalon rakennustyömaat, tien pohjatyöt ja kunnallistekniset kaivuut. V. J. Peltola Ky toteuttaa räjäytys- ja louhintatyöt ammattitaidolla mm. Lapuan, Alajärven; Kuortaneen, Lappajärven, Kauhavan ja Seinäjoen alueella. Kerro kohteestasi, annamme hyvän hinta-arvion urakallesi.

Panostamme turvallisuuteen

Usein louhinta- ja räjäytystöiden ympäristössä saattaa olla vaikeatakin maastoa rakennuksineen. Vaikka ympäristö olisikin rauhallinen, tulee silti louhinnassa ja räjäytyksissä noudattaa aina erityistä huolellisuutta. V. J. Peltola Ky toteuttaa louhinnat ja räjäytykset aina määräyksiä noudattaen terveen järjen kera. Louhinta- ja räjäytystöitä koskee painava vastuu, joten kokenut ja huolellinen tekijä on aina varma valinta.

Kirjaamme kaikki ylös, jolloin saat varmasti sellaisen lopputuloksen kuin sovittu. Ennen louhinta- ja räjäytystyötä kirjataan ylös niin yleissuunnitelma, poistumis- ja pelastautumissuunnitelmat ja kuin tarvittavat muut turvallisuusasiakirjat.

Jatkuen tarvittavilla pohjatöillä

Kun varsinainen louhinta on saatu onnistuneesti päätökseen, on pitävän pohjan luonti seuraava työvaihe. Toteutamme mm. talojen pohjatyöt kokemuksella. Hyvällä kalustolla taivumme monipuoliseenkin tekemiseen.

Ota yhteyttä!

V. J. Peltola Ky toteuttaa louhintatyöt Lapuan seudulla. Palvelemme mielellämme myös kauempanakin sopimuksen mukaan. Katso tarkemmat yhteystiedot, pistä ylipanostaja suoraan työmaalle tai pyydä hyvä tarjous kohteestasi!